Donateurs

Stichting CDO

Stichting club direct omwonenden Lelystad Airport

Donateurs

Stichting CDO vindt een breed draagvlak bij de direct omwonenden en agrarische bedrijven rondom Lelystad Airport. Lobby met de belangrijke partijen over onderwerpen als geluid, veiligheid, voedselveiligheid en schaderegelingen leveren, naast een hoop kennis, ook afspraken op waarmee u als bewoner en ondernemer voordelen kunt hebben. Daar het bijna onmogelijk is om als individu zelf alle kennis te vergaren en op te komen voor uw belangen, is en blijft het werk van de Stichting CDO waardevol.

 

Met de jaarlijkse bijdrage van de donateurs wordt het werk van Stichting CDO mogelijk gemaakt en kan het werk op een effectieve manier gedaan worden.

 

Stichting CDO geeft u als donateur via informatieavonden en via de website een terugkoppeling van alle informatie over nieuws en regelingen en alle andere belangrijke onderwerpen. Dit is de exclusiviteit die u als donateur kunt hebben.

 

U kunt donateur worden van Stichting CDO en profiteren van deze kennis!

Wilt u meer informatie over de voordelen en de jaarlijkse kosten? Wilt u zich aanmelden als donateur? Stuur dan een e-mail naar het bestuur. Klik hier voor het e-mail adres.